Pilngraudu rudzu maize ar sodu 0

Nepieciešams: pilngraudu rudzu maizes maisījums, 250 ml kefīra/paniņu, 200 ml apelsīnu vai ābolu sulas, 2 ēdamkarotes eļļas, soda.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas pievieno miltu maisījumam un samaisa. Mīklu liek ietaukotā veidnē vai uz cepamās plāts un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.