Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
13. augusts, 2014
Drukāt

Pīrādziņi “Desu rullīši” jeb citādi hotdogi

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Pīrādziņi Sausage rolls jeb “Desu rullīši”

Sastāvdaļas

Kārtainā mīkla

300g maltās gaļas

1 liels sīpols

Pētersīļi

Sāls, pipari pēc garšas

Ola apsmērēšanai

Pagatavošana

Sīpolu smalki sagriezt. Zaļumus smalki sakapāt. Visu sajaukt kopā ar malto gaļu un pievienot sāli un piparus pēc garšas.

Mīklu izrullēt, sagriezt 15 cm platās loksnēs. Pa vidu uzlikt malto gaļu un ietīt mīklā. Šuvei jābūt apakšā.

Ar asu nazi sagriezt 4-5 cm lielos gabalos un ar šķērēm augšpusē krusteniski iegriezt caurumiņus.

Pa šiem caurumiņiem nāks laukā karstais gaiss, un gaļa tik ļoti nesarausies.

Pīrādziņus apsmērēt ar olu un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 20 min.

Var pasniegt gan karstus, gan aukstus.

Ja izveido rullīšus lielākus, var tādus pasniegt arī kā pamatēdienu, piemēram ar dārzeņiem.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+