Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
17. maijs, 2014
Drukāt

Rabarberu un kokospiena krēms


Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas:

• 800 g rabarberu

• 200–250 g brūnā cukura

• 250 g maskarpones siera

• 100 ml kokospiena

• 3 ēdamkarotes medus

• 2 ēdamkarotes grenadīna sīrupa

Rabarberus sagriež gabaliņos, liek cepampannā, uzkaisa brūno cukuru un cep +180 °C aptuveni 15 minūtes, līdz rabarberi mīksti. Maskarpones sieru ar putojamo slotiņu sajauc ar kokospienu un šķidru medu, pievieno grenadīna sīrupu. Saldā ēdiena traukā kārtās liek rabarberus kopā ar kokospiena masu. Deserts ir diezgan trekns, bet garša ir tā vērta – rabarberi kopā ar kokospienu veido burvīgu garšas buķeti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+