Slinkie tīteņi bez taukvielām 0

Sastāvdaļas – 350 g maltas vistas filejas, 130 g kāpostu, 70 g rīsu, ola, 100 g skābā krējuma (15%), 300 g konservētu tomātu savā sulā, dilles, pētersīļi, sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Rīsus ieber katliņā, pārlej ar ūdeni, lai ūdens būtu 1,5 cm vairāk nekā rīsi.  Vāra, kamēr rīsi iesūc visu ūdeni.

Samaļ vistas fileju. Kāpostu smalki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodā liek malto gaļu, kāpostus, rīsus, olu. Pārkaisa ar sāli. Visu kārtīgi samaisa.

No masas veido nelielus tītenīšus un liek pannā ar augstām malām.

Mērcītei sablenderē tomātus savā sulā kopā ar skābo krējumu, pievieno smalki sagrieztus zaļumus un sāli.

Ar mērcīti pārlej tītenīšus, uzliek vāku un sautē apmēram 30 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.