Upeņu ievārījums “5 minūtes” 0
Sastāvdaļas
1 kg upeņu
1 kg cukura
Pagatavošana.
Pārlasītas ogas ieber katlā, pārkaisa ar cukuru un atstāj uz pāris stundām. Ogas var pāris reizes sakratīt, lai cukurs labāk izšķīst.
Katlu liek uz uguns, uzvāra un uz lēnas uguns turpina vārīt 5 minūtes.
Karstu ievārījumu salej tīrās sterilizētās burkās un aizvāko.
Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu
5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”