Publicitātes foto

2020. gada jaunākie mobilie telefoni un to inovatīvās iespējas 0

Mobilais telefons mūsdienās ieņem tikpat ikdienišķu pozīciju, kā zobu birste vai elektriskā tējkanna mājās, turklāt to ražošanas attīstība kļūst arvien inovatīvāka, dodot plašu izvēles iespēju patērētājiem. Ražotāji nepārtraukti meklē iespējas, kā arvien vairāk atvieglot telefonu lietotāja ikdienu, tāpat arī papildina mobilos telefonus ar dizainiskiem risinājumiem, svaru un formu.

Reklāma
Reklāma
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Lasīt citas ziņas

2020. gada stilā atgriežas salokāmie telefoni, tomēr nevis kā agrāk, kad bija mums zināmie podziņtelefoni, bet šobrīd šāda iespēja ir jau touch screen jeb skārienjūtīgajiem telefoniem.
Bez inovatīviem risinājumiem tehnoloģiskajā attīstībā, mobilo telefonu ražotāji attīsta 5G iespēju, kas nodrošina vēl ātrāku datu pārraides iespēju un ierīču savstarpējās savienošanās opcijas. Būtiski arī tas, ka visi jaunākie telefoni tiek aprīkoti ar ļoti labām kamerām, ļaujot uzņemt neaizmirstamus mirkļus mūsu dzīvē.

Xiaomi Redmi Note 9S – labākais vidējās klases telefons

CITI ŠOBRĪD LASA

Xiaomi savu slavas gājienu patērētāju vidū iemanto lēnām, tomēr stabili. 2020. gadā tas ar savu modeli Xiaomi Redmi Note 9S ir nominēts kā labākais vidējās klases telefons par pievilcīgu cenu.
Xiaomi Redmi Note 9S ir visjaunākais šī zīmola viedtālrunis, tam ir divu SIM karšu iespējas, jaudīgs procesors Sanpdragon 720G un veselas četras aizmugurējās kameras – 48 MP, 8 MP Ultrawide, 5 MP makro sensora un visbeidzot 2 MP dziļuma sensora. Priekšējā kamera ir 16 MP.
Pievilcīgā cena, ļauj šo mobilo telefonu iegādāties jebkuram.

Huawei P40 sērijas pieteikums

2020. gads Huawei ir sācies skaļi – pasaule tiek iepazīstināta ar jaunākajiem Huawei P40 sērijas viedtālruņiem – P40, P40 Pro, P40 Pro+.

Telefonu vizuālais izskats ir veidots eleganti – tā kompaktais korpuss veido četrkāršu izliekuma displeju (Quad-curve Overflow Display). Šāda veida displejs nodrošina izcili plūstošu ekrāna attēlu.
Jaunie telefonu modeļi ir aprīkoti ar Ultra Vision Leica kameras sistēmu, tādejādi paplašinot mobilo telefonu foto un video uzņemšanas iespējas. Kamerā ir iestrādāta uzlabots periskops, kas nodrošina 10x lielu optisko tālummaiņu.

Papildus šiem modeļiem ir arī Kirin 990 5G čipkopa, kas ļauj vēl jaudīgāk savienot 5G ar mākslīgā intelekta iespējām. Salīdzinot iepriekšējos Huawei modeļus, šajos ir uzlabots ekrāna pirkstu nospiedumu skeneris, kas piedāvā par 30 % ātrāku biometrisko autentifikāciju.

Samsung Galaxy S20 mobilo telefonu sērija

Arī Samsung nestāv uz vietas, jo pasaulē ir izlaisti jaunie modeļi – Galaxy S20, Galaxy S20+ un Galaxy S20 Ultra. Šie modeļi izceļas ar kamerām, kurās ir apvienots mākslīgais intelekts un līdz šim lielākais attēla sensors izcilu attēlu radīšanai. S20 modeļu kameras piedāvā arī iespēju uzņemt 8K video.

Reklāma
Reklāma

Samsung jaunā telefonu sērija piedāvā arī izcilu kameras izšķirtspēju, piemēram, Galaxy S20 Ultra ir aprīkots ar 108 MP kameru, bet Galaxy S20 un S20+ ir ar 64 MP kameru. Viedtālruņos ir iebūvēts sensors, kas reaģē uz gaismu, tādējādi nodrošina izteiksmīgas fotogrāfijas arī vietās, kurās ir slikts apgaismojums. Jaunie modeļi ir arī spēcīgi ar spēju pietuvināt skatu no ļoti liela attāluma, pat līdz 30 reizēm, nemainot attēla kvalitāti, bet S20 Ultra ir aprīkots ar revolucionāru objektīvu un mākslīgo intelektu, spējot ar Space Zoom pietuvināt attēlu līdz pat 100 reizēm.

Būtiski pieminēt ir arī video iespējas – pateicoties iestrādātajam mākslīgajam intelektam kamerās, Single Take režīms ļauj novērtēt labākos mirkļus no pašu uzfilmētā materiāla. No viena uzfilmēta video Jūs varat pēc tam iegūt vairākus attēlus un video, kuriem var izgriezt precīzu kadru vai ultra platleņķa fotoattēlu.

Galaxy Z Flip viedtālrunis – revolūcija salokāmo viedtālruņu pasaulē

Jaunais Samsung telefons ir inovatīvs, spējot to burtiski salocīt. Ekrāns ir ļoti plāns, kas rada izbrīnu un pārsteigumu tehnoloģiskajā sasniegumā. Salokāmais stikla ekrāns ir ražots no Samsung Ultra Thin Glass un sniedz unikālu, vēl nepārspētu ekrāna kvalitāti plakanā ekrānā.

Veids, kā telefonu var salocīt, tiek saukts par Hideaway Hinge eņģi un tā ir radīta iedvesmojoties no lotosa zieda. Telefonam papildus ir iestrādāta arī unikāla attīrīšanas tehnoloģija, tāpēc mobilā viedierīce neuzkrās netīrumus un putekļus, kas ir būtiski ikdienas lietošanā.
Galaxy Z Flip telefona kamera ir radīta arī padomājot par krēslu un tumšu nakti – jebkurš šīs viedierīces lietotājs varēs uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas, jo kamera spēj katru katru apstrādāt ilgāk, pateicoties hiperlēciena režīmam.

Būtiski ir arī tas, ka telefons ir kompakts un salocīts – tas ietilpst jebkurā kabatā.Tam ir dubults akumulators, kas darbojas visu dienu, tādējādi aiztaupot raizes par izlādējušos telefonu tajos brīžos, kad tas ir visvairāk nepieciešams.

Iegādāties viedtālruņus plašā izvēlē iespējams interneta veikalā 220.lv. Telefoni pieejami ar dažādām funkcijām, iespējām un dažādās cenās. Ienāciet!