Foto: SHUTTERSTOCK

2021.gada astroloģiskā prognoze Jaunavām: veiksme, mīlestība, nauda! 0

Kristīne Akmentiņa, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Jaunavai (cilvēki, kas dzimuši laikā no 23. augusta līdz 22. septembrim) šis gads nesīs laimi. Izdosies veiksmīgi uzsākt jaunus vai turpināt aktuālos projektus. Ar disciplīnu un pacietību jāsper mazi, taču pārliecinoši soļi pretī sapņiem un vēlmēm. Un kurš gan to zina un prot labāk, ja ne Jaunavas.

Veiksme uzsmaidīs!

Šajā gadā Jaunavai veiksme uzsmaidīs visās jomās, it sevišķi finansēs, kurās bilance varētu ne tikai sakārtoties, bet arī uzlaboties negaidītu papildu ienākumu veidā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai ieceres un darbi izdotos, jāpaļaujas uz analītisko domāšanu, iekšējām sajūtām, intuīciju. Nedrīkst pazaudēt pieeju dzīvei, vieglprātīgi domājot, ka viss ies no rokas, neko nedarot. Tāpat pamatīgi jāizvērtē citu sniegtie padomi. Ja tie nesaskan ar jūsu pārliecību, labāk ieklausieties sevī.

Labvēlīgākais periods karjeras vai profesionālajai izaugsmei iestāsies septembrī, oktobrī un novembrī. Finansiāli šis būs ļoti produktīvs gads, kā arī, ja ieplānosiet investēt līdzekļus, tie atmaksāsies.

Kas gaidāms profesionālajā sfērā?

Šogad daudz tālāk uz priekšu tiks tās Jaunavas, kas saglabās un vairos ticību sev un paš­apziņu. Tas burtiski pievilinās jaunas un lieliskas iespējas. Daudz darba, taču vairāk par naudas pelnīšanu būs iespēja novērtēt lieliskos rezultātus, kas vairos interesi un sniegs vairāk gandarījuma. Jaunavu varētu saistīt viss, kas ietver sevī pētniecību, izaugsmi, attīstību, inovācijas un mārketingu.

Jāpievērš uzmanība aktivitātēm profesionālajā jomā, kas notika aprīlī, – rudens pusē nāks augļi vai atkārtots sadarbības piedāvājums. Līgumsaistības vislabāk noslēgt augustā. Dažas Jaunavas var apsvērt iespēju strādāt pat divos darbos, tik ļoti tās jutīs augam savu enerģiju profesionālajā jomā.

Mīlestība un attiecības

Attiecību jomā pārī esošās Jaunavas stiprinās savas attiecības. Kļūs mīlošākas, ikdienā mierīgākas, bez vajadzības pēc partnera pastiprinātas kontroles. Līdz augusta beigām viss risināsies viegli vai arī tādā kā bohēmiskā plūdumā. Gada otrajā pusē dažas Jaunavas gūs skaidrību attiecību jautājumos, kas pašām ļaus kļūt mierīgākām un līdzsvarotākām.

Reklāma
Reklāma

Sabiedriskā dzīve arī solās būt diezgan aktīva, lai arī Jaunavas nav pūļa cilvēki. Taču šogad tās staros tik koši, ka citi vēlēsies iepazīties tuvāk, parunāties vai vienkārši būt Jaunavu sabiedrībā.

Brīvajām Jaunavām paveras lielas izredzes atrast savu partneri, nodibināt attiecības – īpaši no augusta līdz oktobrim. Gads nesīs pārsteigumus, daudz neparedzamu notikumu un situāciju. Kā saka, nekas nebūs tā kā agrāk. Paies laiks, līdz aptversiet visus šā gada notikumus, kas būs pamatīgi iegriezuši jūsu dzīves ratu.

Veselības jomā viss stabili, tikai lielā vēlmē baudīt dzīvi nedrīkst aizmirst par sportošanu, veselīgu uzturu un dzīvesveidu kopumā. Ļoti ieteicams ēst dārzeņus, augļus un visu gadu ievērot sabalansētas maltītes. Ja rodas problēmas emocionālajā un garīgajā veselībā, tas nozīmē, ka par maz uzmanības pievērsts fiziskajai formai – sportam un ēdienkartei.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.