2023. būs lielo pārmaiņu gads! Astrologs Bēniķis atklāj, kas mūs šogad sagaida 18

Viens no tradicionālajiem jautājumiem, ko, šķiet, ikviens astrologs saņem gada beigās ir par kopējām prognozēm nākamajam gadam. Kāds būs 2023. gads?

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

TV24 raidījumā “Uz līnijas” viesojies sertificēts astrologs Jānis Bēniķis, kurš cita starpā atbildējis arī uz šo jautājumu.

Vispirms gan viņš atjoko, ka 2023. gadā mūs visus sagaida dzīve, cerams, laba dzīve.

CITI ŠOBRĪD LASA

Astrologs rosina vispirms nedaudz paskatīties pagātnē: “Mēs saprotam, ka 2022. gads visiem ir bijis, maigi sakot, sarežģīts un grūts. Ja skatāmies prognozes, tās ir piepildījušās daļēji. Nav piepildījies mans teiktais – ja sāksies militārā eskalācija, tas var mūs tiešā veidā paraut līdzi.”

Tiesa gan, esam “parauti līdzi” ekonomiskā un dažādos citos veidos, jo esam saistīti ar ģeopolitiskajiem notikumiem pasaulē.

Bet kāds tad būs nākamais gads? Astrologs atgādina, ka astroloģija ir cikliska, līdz ar to nākamais būšot lielo pārmaiņu gads.

“To jau redzam pēc finanšu tirgiem – tie turpina krist. Akciju cenas turpina krist diezgan spēcīgi. Paskatoties vēsturē, kritums parasti ir līdz 50% uz leju, tad cenas atkal sāk iet uz augšu. Termiņš ir vidēji 12-14 mēneši, kad tirgus krīt.”

Līdz ar to, ņemot vērā, ka kritums sākās 2021. gada beigās, 2023.gada pavasarī jau vajagot nākt pozitīvām izmaiņām, sola astrologs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.