Foto – Aija Geida

Ābolu kēksiņi ar krēmsieru 0

Sastāvdaļas
• 2 āboli
• 150 ml piena
• 250 g kviešu miltu
• 80 g cukura
• 100 ml krēmsiera
• 2 ēdamkarotes skābā krējuma
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes vaniļas cukura
• 1 tējkarote cepamā pulvera
• ¼ tējkarotes sodas

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TESTS. Atbildi uz 10 jautājumiem un uzzini, kādu vērtējumu tu iegūtu šajā latviešu valodas testā!
Lasīt citas ziņas

Eļļu samaisa ar pienu, skābo krējumu un cukuru. Miltus sajauc ar vaniļas cukuru, sodu un cepamo pulveri un pievieno šķidrajām sastāvdaļām. Samaisa. Ābolus sagriež mazos gabaliņos un pievieno mīklai. Kēksu formiņās iepilda mazliet mīklas, ieliek vidū krēmsiera piciņu un tai virsū vēl tikpat mīklas. Cep + 180 °C 25–30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.