Foto – Anda Krauze

Lazanja ar grilētiem un marinētiem dārzeņiem un Mālpils sieru
 0

Nepieciešams
(30 cm garai veidnei)

• 1 paciņa lazanjas plākšņu

• 200 g kabaču

• 200 g baklažānu

• 200 g paprikas

• 200 g tomātu

• 250 g bešamela mērces

• 250 g Mālpils siera

• 50 g pesto

• 150 g olīveļļas

• Sāls, pipari pēc garšas

Gatavošana

Dārzeņus sagriež šķēlēs, apcep uz grilpannas, pievieno pesto, rupji maltus melnos piparus un ļauj 30 minūtes iemarinēties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Lasīt citas ziņas

Visu – lazanjas plāksnes, grilētos dārzeņus – liek kārtām. Cep +170 °C aptuveni 40 minūtes.

Svaigo sieru sajauc ar sakapātiem pētersīļiem un maurlociņiem, pievieno sāli un piparus un pasniedz kopā ar lazanju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.