Foto – Anda Krauze

Lazanja ar grilētiem un marinētiem dārzeņiem un Mālpils sieru
 0

Nepieciešams
(30 cm garai veidnei)

• 1 paciņa lazanjas plākšņu

• 200 g kabaču

• 200 g baklažānu

• 200 g paprikas

• 200 g tomātu

• 250 g bešamela mērces

• 250 g Mālpils siera

• 50 g pesto

• 150 g olīveļļas

• Sāls, pipari pēc garšas

Gatavošana

Dārzeņus sagriež šķēlēs, apcep uz grilpannas, pievieno pesto, rupji maltus melnos piparus un ļauj 30 minūtes iemarinēties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Simtgadīgs pareģojums ir piepildījies: no kosmosa uz Zemi “plūst” īpaša enerģija
Kokteilis
Nevari tikt galā ar savu vīramāti? Viņa noteikti ir dzimusi šajā zodiaka zīmē
Lasīt citas ziņas

Visu – lazanjas plāksnes, grilētos dārzeņus – liek kārtām. Cep +170 °C aptuveni 40 minūtes.

Svaigo sieru sajauc ar sakapātiem pētersīļiem un maurlociņiem, pievieno sāli un piparus un pasniedz kopā ar lazanju.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.