Foto – Fotolia

Auzu pārslu putra ar smiltsērkšķu, ābolu-rozmarīna ievārījumu un cukurotiem lazdu riekstiem 0

Sastāvdaļas:
100 gr auzu pārslas
300 gr piens
50 gr sviests
30 gr cukurs
5 gr sāls
150 gr smiltsērkšķi
100 gr āboli
40 gr lazdu rieksti
1 zariņš rozmarīna

Reklāma
Reklāma
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana 2 personām:
Verdošā ūdenī ieber auzu pārslas, pievieno cukuru un sāli un pienu, vāra līdz gatava.
Smiltsērkšķus savāra ar cukuru, izberž caur sietu, lej katlā, pievieno nomizotus un nelielos kubos sagrieztus ābolus, smalki sakapātu rozmarīnu, vāra līdz gatavs. Uz pannas uzber cukuru, izkausē, pievieno grauzdētus lazdu riekstus.
Liek putru šķīvī, virsū liek ievārījumu un sadauzītus lazdu riekstus.

Ieteikums:
Ja putra paliek pāri, var vakariņās uzcept kroketes. Pievieno olu, miltus un cep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepteno restorāna “Neiburgs” šefpavāra Tomasa Godiņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.