Brokoļu-spinātu siermaizīte ar saulē kaltētiem tomātiem. 6.variants līdzi ņemamām pusdienām 0

1. Pēc receptes pagatavo brokoļu-spinātu maizīti. Kad gatava, ļauj atdzist.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

2. Sagriez saulē kaltētos tomātus un sarīvē sieru.

3. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu. Uz cepamā papīra liec pamatni un virsū kārto rīvēto sieru, saulē kaltētos tomātus, 1-2 saujas spinātu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Liec cepties aptuveni 8 minūtes, līdz siers ir mazliet izkusis, un raugi, lai pamatne nepiedeg.

5. Kad gatavs, pārber ar svaigiem spinātiem un ķirbju sēklām, tad griez gabaliņos un pasniedz.

Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.