Brokoļu-spinātu siermaizīte ar saulē kaltētiem tomātiem. 6.variants līdzi ņemamām pusdienām 0

1. Pēc receptes pagatavo brokoļu-spinātu maizīti. Kad gatava, ļauj atdzist.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

2. Sagriez saulē kaltētos tomātus un sarīvē sieru.

3. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu. Uz cepamā papīra liec pamatni un virsū kārto rīvēto sieru, saulē kaltētos tomātus, 1-2 saujas spinātu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Liec cepties aptuveni 8 minūtes, līdz siers ir mazliet izkusis, un raugi, lai pamatne nepiedeg.

5. Kad gatavs, pārber ar svaigiem spinātiem un ķirbju sēklām, tad griez gabaliņos un pasniedz.

Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.