Cepumu tortīte “Brīvdienas pārsteigums”. Bez cepšanas! 0

Pagatavošana

1. Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī. Dzeltenumus saberž ar 150 g cukura. Pienu uzkarsē, pieber vaniļas cukuru. Pienu lej klāt dzeltenumiem tievā strūkliņā, pastāvīgi maisot.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

2. Uz lēnas uguns vāra krēmu, pastāvīgi maisot, kamēr tas sabiezē. Pievieno želatīnu un vāra, kamēr tas izšķīdis. Atdzesē. Saldo krējumu saputo stingrās putās. Iecilā krēmā un samaisa.

3. Izkausē 50 g cukura 10 ml verdoša ūdens un ar šo sīrupu apslaka cepumus. Cepumus liek gar formiņas sienām, kas izziestas ar sviestu. Vidū liek krēmu, uzmanoties, lai cepumi nesagāžas. Gatavo tortīti pārsedz ar šķīvi un liek ledusskapī uz 4-6 stundām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.