FOTO. Mālpils muižā aizvadīts gards konkurss, noskaidrojot labāko zemeņu recepti 1
Linda Tunte

Zemeņu recepšu sacensība Mālpils muižā

Aizvadīts gards konkurss Mālpils muižā, kura laikā noskaidrojām labāko zemeņu recepti, šefpavāru! Konkursa mērķis bija vecināt vietējo Siguldas novada ražotāju produkciju, Zemeņu svētku, Mālpils pagasta zemeņu audzētāju un Siguldas novada restorānu atpazīstamību!

Reklāma
Reklāma
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Lasīt citas ziņas

Konkursā katram šefpavāram un pavāriem Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne bija sagatavojusi noslēpumaino kasti ar vietējiem produktiem un pavāriem bija uzdevums stundas laikā pagatavot ēdienus, lieki piebilst, ka galvenā sastāvdaļa bija zemenes no Augusta Zemenes un brieža karbonāde no Safari parks MORE.

Aija Gabrāne vēlējās tieši izcelt brieža gaļu, jo tā viņai sirdij ir vistuvākā! Papildus bija sarūpēti vēl citi gardumi no novada ražotājiem ar kuriem varēja papildināt savu ēdienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lieliskā žūrijas komisija, kuras sastāvā bija Līga Sausiņa, Solvita Strausa, Ilze Auzere, Edīte Priekule, Guntars Dzerve, Andris Apsītis, lēma šo tituli piešķirt Mr. Biskvīts un tā šefpavārei Edite Kalnina!

Pasākuma rīkotāji saka paldies visiem pasākuma atbalstītājiem: “Šis konkurss nebūtu iespējams bez atbalstītājiem, kuri nodrošināja Siguldas novadā audzētos, lolotos un ražotos produktus! Kā arī liels paldies Mālpils muižas saimniekiem par iespēju konkursu organizēt tiks greznā, skaistā un sakoptā vidē!”

1. jūlijā norisināsies Zemeņu svētki un Mālpils muiža arī ar prieku gaidīs apmeklētājus!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.