Foto: Pexels

Gaisīgās un aromātiskās kakao pankūciņas: ideālām brokastīm un grēcīgām vakariņām 7

Kakao pankūciņas visvairāk novērtēs tie, kam garšo saldumi. Tomēr, jāatzīst, šis ēdiens brīnišķīgi iederēsies uz brokastu galda jebkurā ģimenē! Pankūciņas izdodas gaisīgas un ļoti aromātiskas. Tās var baudīt gan ar šokolādi, gan ievārījumu, gan augļiem, gan biezpienu vai medu un citām piedevām, kas jūsmājās garšo vislabāk.

Reklāma
Reklāma

Kakao pankūciņas

Sastāvdaļas:

Skolas direktora viedoklis par skolotāju apdāvināšanu mācību gada noslēgumā: “Sabiedrība ir morāli slima ar šīm dāvanām un pateicībām”
Receptes
22 dažādas auksto zupu receptes karstām vasaras dienām – ar bietēm un bez, saldas un sāļas, vieglas un sātīgas
Kokteilis
VIDEO. Iemīļotais aktieris Andris Keišs benzīntankā piedzīvojis smieklīgu “tikšanos” pats ar savu balsi 8
Lasīt citas ziņas

Piens – 100 grami
Milti – 120 grami
Cukurs – 2 līdz 4 ēdamkarotes (atkarīgs, cik saldas vēlaties)
Kakao – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Sāls un soda – šķipsniņa
Augu eļļa – cepšanai

Pagatavošana:

Olas un cukuru sablenderē dziļā bļodā. Pielej pienu, caur sietu iesijā miltus, pievieno sāli un sodu, kā arī kakao. Vēlreiz visu kārtīgi sajauc, lai masā nav burbuļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā uzkarsē nedaudz eļļas. Ar karotīti uz karstas pannas liek pankūciņas (veido ne pārāk lielā izmērā) un cep, pannai uzliekot vāku. Nepārcep! Tām ir jābūt nedaudz zeltaini brūnām!

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.