Foto: Aija Geida

Garšaugu sviests – daudzveidīgākai maltītei 0

Sastāvdaļas
• 100 g sviesta
• ēdamkarote sakapātu lociņu
• pusēdamkarote olīveļļas
• pusēdamkarote kaltēta timiāna
• pustējkarote kaltēta bazilika
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mīkstu sviestu saputo ar olīveļļu, sajauc ar kaltētu timiānu un baziliku un ļauj ievilkties (15 minūtes). Tad pievieno sīki sakapātus lociņus, samaisa, masu ieliek mazā trauciņā ar vāku un liek ledusskapī sastingt. Šāds sviests labi sader ar tvaicētiem dārzeņiem, var pievienot pastai, garšos ar svaigi ceptu saldskābmaizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.