Foto no storyfox.ru

Saimons paludza policistiem atļauju publiskot internetā videokadru, kurā bija redzama laupītāja. Viņš ievietoja to “Facebook” un lūdza visus ar to dalīties. Pie fotogrāfijas bija redzams uzņemšanas laiks un nozieguma apstākļi. 0

Par laimi, cilvēki nebija vienaldzīgi un pārpublicēja “Feisbukā” šokējošo ziņu un, pateicoties tam, jau pēc stundas laupītājas personība bija noskaidrota!

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Lasīt citas ziņas

Tas notika šādi. Kāda studentu kompānija sēdēja kafejnīcā, un viens no viņiem skatījās “Feisbuka” ziņojumus, kad ieraudzīja bēdīgo stāstu un laupītājas fotogrāfijas. Viņš parādīja ziņu draugiem, un viena no meitenēm atpazina “medmāsu” kā savu bijušo kaimiņieni! Kad studenti piebrauca pie mājas, kur dzīvoja sieviete, viņi ieraudzīja sarkano “Toyota Yaris”. Šajā brīdī visas šaubas zuda, un jaunie cilvēki izsauca policiju.

Meitenes aizdomas bija pamatotas. Viņas kaimiņiene patiešām izrādījās laupītāja! Par laimi, bērniņš nebija cietis un viņu atdeva vecākiem, bet laupītāju gaida tiesa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazās Viktorijas vecāki ļoti pateicas visiem, kas palīdzēja izplatīt ziņu internetā, aicināja atpazīt zagli un palīdzēt. Un meitiņu atrada stundas laikā – tas patiesi ir brīnums!

Avots: storyfox.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.