Keita Midltone atklāj dārzu Surejas grāfistē

Hercogienes Keitas Midltones slaiduma noslēpums: recepte, kas remdē “kāri pēc kaut kā salda” un neļauj “norauties” 5

Kembridžas hercogiene Keita Midltone nenogurstoši turpina pierādīt, ka britu karaliskās ģimenes locekļi ir tādi paši cilvēki kā visi citi. Arī viņai ir savas cilvēcīgās vājības, piemēram, viņa dievina seriālu skatīšanos, ne vienā vien intervijā viņa ir minējusi, ka viens no viņas mīļākajiem seriāliem ir “Dauntonas abatija”. Tāpat viņai patīk vienkāršs apģērbs, ko var nopirkt piemājas lielveikalā, bet brokastīs viens no viņas mīļākajiem ēdieniem ir auzu pārslu putra!

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām
Lasīt citas ziņas

Izdevums “Mail Online” apkopojis Keitas Midltones stāstus no dažādām intervijām, minot vairākus viņas pašas un viņas ģimenes locekļu iecienītākos ēdienus. Tā, piemēram, viņa vairākkārt atzinusies, ka viņai ļoti garšo arī dažādi smūtiji. Brokastīs viņa parasti izvēloties tādus smūtijus, kuru sastāvā ir spināti, svaigi kāposti, romiešu kāposti, koriandrs un mellenes.

Savukārt prinča Viljama un Keitas trim bērniem – princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam smūtiji gan liekoties “atbaidoši”, taču auzu pārslu putru brokastīs kopā ar mammu viņi ēdat labprāt.

CITI ŠOBRĪD LASA
Keita Midltone un princis Viljams kopā ar saviem bērniem apmeklē pantomīmas izrādi Londonā

Tāpat Keita intervijās pastāstījusi, ka visi trīs viņas bērni, gluži tāpat kā citi bērni, ļoti mīl brokastīs ēst arī brokastu pārslas ar pienu.

Taču, kā zināms, Keita Midltone, lai arī pati cep lieliskas kūkas un desertus, no kuriem reizēm gluži vai “atkarīgs” esot viņas vīrs, princis Viljams, viņa pati cenšas lietot pēc iespējas mazāk saldumu uzturā, lai uzturētu sevi formā.

Keita Midltone bērniem sarīko pikniku svaigā gaisā

Keita Midltone ne reizi vien ir stāstījusi, ka tad, kad viņai ļoti sagribas apēst kaut ko saldu, viņa izmanto šādu recepti: blenderī ielej mandeļu pienu un pievieno dažādas ogas – mellenes, avenes, kazenes, zemenes, bet dažreiz arī banānus. Un visu kārtīgi sablenderē. Sanākot gards, salds smūtijs, kas remdē kāri pēc “kaut kā salda”, bet satur daudz mazāk “slikto” cukuru un kaloriju.

Savukārt starp ēdienreizēm Keita vienmēr apēdot kādu ābolu vai dažus dārzeņus.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.