Foto: Fotolia

Svari 0

Svariem šodien zvaigznes sagādās daudz pārsteigumu. Diemžēl ne visi no tiem būs patīkami, bet liktenis palīdzēs tev ar tiem tikt galā. Materiālajā plānā arī būs ne pārāk veiksmīgs periods, taču neļauj vaļu emocijām. Ja šodien esi nolēmis veikt dārgu pirkumu, tad labāk atliec to uz citu dienu. Pacenties sekot līdzi savai garīgajai veselībai.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Diena solās būt visai kritiska. Tev, iespējams, nāksies saskarties ar nelabvēļiem un krāpniekiem. Pacenties izvairīties no jaunas iepazīšanās, kā arī mēģini izrādīt savaldību saskarsmē ar paziņām un draugiem. Daudz spēka un laika tev šodien prasīs mājas rūpes. Seko līdzi savai veselībai. Ja ir iespēja, dodies pastaigā svaigā gaisā.

Strēlnieks
Šodien tu jutīsi apmierinātību un harmoniju. Tavas kārtojamās lietas, kā arī dažādi tirdzniecības darījumi solās šodien veiksmīgi īstenoties. Personiskajā dzīvē tev arī izdosies atrisināt vairākas problēmas. Iespējams, šodien tu satiksi vecu draugu, par kuru sen biji piemirsis. Šīs dienas sapņi būs pravietiski un piepildīsies. Ja tu sapnī redzēsi kapsētu, tas ir uz laimi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Saspringta diena, kas prasīs nopietnu attieksmi pret lietām. Darbā var atgadīties pārpratumi vai ķildas ar kolēģiem. Šodien nevajag pieņemt nepārdomātus lēmumus. Centies izrādīt modrību, jo nelabvēlis mēģina atkal tev kaitēt. No tava elastīguma un tālredzības daudz kas būs atkarīgs.

Ūdensvīrs
Pienācis laiks būt atvērtākam un drosmīgāk paust savas idejas. Ļoti labs laiks, lai nodarbotos ar kvalifikācijas paaugstināšanu vai jaunu zināšanu un prasmju apgūšanai. Personiskajā dzīvē tev nāksies iemīlēties cilvēkā, kurā iemīlēties nevajadzētu. Bet sirdij nepavēlēsi, un tev nāksies piedzīvot nelielas ciešanas.

Zivis
Tu esi nonācis vilcienā, kas traucas trakā ātrumā. Tev nepatīk līdzbraucēji un tu gribētu izkāpt. Tev ir divi varianti: vai nu noraut stopkrānu vai sagaidīt nākamo pieturu. Izvēle ir tavā ziņā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.