Foto – Fotolia

Svari 1

Svariem solās būt saspringta diena. Esi uzmanīgs – iespējamas nopietnas traumas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Skorpioniem šī būs nelabvēlīga diena. Iespējams, šodien tevi gaida nepamatoti materiālie zaudējumi, kas var negatīvi ietekmēt attiecības ģimenē. Bet – ja tas ir noticis, mēģini labot radušos situāciju. Neatliec izlēmīgu rīcību. Tev viss izdosies. Vairāki šīs zodiaka zīmes pārstāvji dienas otrajā pusē var sajust nervu sistēmas darbības traucējumus, kas izraisīs bezmiegu. Lai no tā izvairītos, pamēģini ūdens procedūras vai vakarā pastaigājies svaigā gaisā.

Strēlnieks
Strēlniekiem šodien nevajag pieņemt svarīgus lēmumus un parakstīt nozīmīgus dokumentus. Visas tikšanās – gan lietišķās, gan personiskās – mēģini pārcelt uz citu laiku. Šodien pastāv varbūtība gūt dažāda veida traumas, kas traucēs izpildīt iepriekš plānotus darbus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Šodien ir viena no labvēlīgākajām dienām, lai sāktu jaunus darbus. Pacenties šodien uzlabot attiecības ģimenē, kā arī vari veidot jaunas pazīšanās. Pašas svarīgākās problēmas un vecas kļūdas tev šodien izdosies atrisināt bez īpašām pūlēm. Pastāv liela jaunu iepazīšanos vai romantisku piedzīvojumu varbūtība. Sapnis sola īstenoties ar nosacījumu, ja no rīta būs apmācies laiks.

Ūdensvīrs

Diena šodien solās būt labvēlīga radošiem cilvēkiem. Tu šodien varēsi nodoties darbam, kas tiks pienācīgi novērtēts. Iespējams, šodien tu saņemsi patīkamu piedāvājumu, kuru vajag pieņemt. Tas sola dažādot tavu dzīvi, sniegt prieku no saskarsmes, kā arī dāvāt jaunus draugus. Šodien tu vari droši doties ceļojumā un veikt pirkumus, kuri izrādīsies visai veiksmīgi.

Zivis
Zivīm šodien, iespējams, sāksies dienesta romāns. Bet nezaudē modrību – tev var nākties ciest savas atklātības dēļ. Ēšanas un dienas režīma ievērošana pasargās tevi no slimībām un palīdzēs nostiprināt veselību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.