Publicitātes foto

Liepāja 1

20. martā no plkst. 14 līdz 16 folkloras centrā ‘Namīns” pavasari varēs sveikt kopā ar folkloras kopām “Vēlava”, “Saknes”, “Atštaukas” un ziedu dizaina studiju “Liepzars”.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
TESTS. Izpildi testu un pārliecinies, vai zini latviešu valodas gramatiku tikpat labi, cik devītklasnieks
Lasīt citas ziņas

Kā pienākas pavasara saulgriežos, tiks krāsotas olas, gavilēts, varēs šūpoties, iet rotaļās un skatīties leļļu teātri. Bērniem bus iespēja aplūkot vistas un trušus, bet nosalušie pie kamīna aicināti sasildīties ar Zigrīdas Mantejas zāļu tējām.

Savukārt Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē svētdien, 20. martā, plkst. 14
visi aicināti uz Liepājas pilsētas pavasara koru koncertu “Liepājas mūzikas stāsti”, vienlaikus atzīmējot pilsētas 391. dzimšanas dienu un diriģenta un aranžētāja Viļņa Kronberga 75 gadu jubileju.

CITI ŠOBRĪD LASA
Koncertā uzstāsies Liepājas jauktie un sieviešu kori, viesos atbrauks Jēkaba Ozoliņa vadītais Nīcas vīru koris. Pavasara saulgriežos dziedātāji priecēs klausītājus, izpildot latviešu tautasdziesmas Ernesta Vīgnera, Jāņa Dreimaņa, Jāņa Strazda, Emiļa Melngaiļa un citu komponistu apdarē, kā arī Kārļa Lāča, Jāņa Lūsēna, Uģa Prauliņa un citu komponistu oriģināldziesmas ar dainu vārdiem.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.