Rituāls, lai dzīvē piesaistītu bagātības enerģiju 0

Jaunā Mēnesī paņem zaļu vai dzeltenu sveci un pašā lielākā nomināla banknoti, kāda tev ir dotajā brīdī, septiņas dzeltenas monētas. Ja tu izmanto kredītkarti, paņem arī to. Aizdedz sveci, paturi neilgi rokās naudu un karti, pēc tam uzliec uz galda šādā kārtībā: banknote, uz tās karte, pa virsu monētas (ja bez kartes, tad attiecīgi vienkārši banknote + monētas).

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Lasīt citas ziņas

Septiņas reizes pasakiet sekojošo (var uzrakstīt un nolasīt):
“Bagātība Dievā, Dievs manī un daudz bagātības uz zemes! Visu bagātību tagad pieņemu, pateicību Radītājam un visam viņā nosūtu. Bagātība tek pie manis kā pārpilna upe un vienmēr paliek ar mani. Tas ir izdarīts! Tas ir izdarīts! Tas ir izdarīts! Pateicos! Es zinu, uzdrīkstos! Es varu! Par visu Radītājam pateicos!”

Pēc tam iedomājies sevi stāvam uz zelta piramīdas un tavā priekšā starojošu būtni! Tas ir bagātības Dievs, saki domās vai klusā balsī: “Es esmu gatavs/gatava pieņemt visas manas pasaules dāvanas, visus labumus, visas bagātības! Pieņemu un pateicos!” Iztēlojies, kā Viņš izraksta tev čeku vai pasniedz milzu čemodānu, maisu ar naudu, kā nauda birst no visām pusēm. Iedomājies, cik daudz ļoti iepriecinoša tu varēsi izdarīt, saņemot tik daudz naudas. Pasēdi nedaudz, lai šī aina iespiestos atmiņā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad atkāpies no galda, ļauj svecei nodegt līdz galam. Pēc tam paņem naudas banknoti un kredītkarti un ieliec tās maciņā, bet monētas lai vēl pastrādā, iemet tās krājkasītē un katru dienu ieber tajā jaunas monētas, kamēr krājkasīte būs pilna.

Tad paņem visu, kas tajā ir un dodies uz veikalu pēc pirkumiem. Lai tevi nemulsina fakts, ka ej iepirkties ar sīknaudu – nauda ir nauda. Bet tad, kad veikalā norēķināsies ar monētām, domās saki:

“Jūs brīvībā palaižu, ar draugiem atkal uzaicinu. Atnāciet un vairāk savu papīra draugu atvediet! Visus uzaicinu! Visus saucu! Visu naudu ar prieku pieņemšu! Un tā viss ir, kā es saku. Pateicos! Pateicos! Pateicos!” Var teikt arī īsāk: “Es jūs palaižu, ar draugiem atpakaļ aicinu”.
Vēlmju saraksts. Tiek aizpildīts tikai Jaunā Mēnesī.

Rakstīt vajag tā: “Es ar pateicību pieņemu no Dāsnā Visuma (tava vēlēšanās), lai tā vai kaut kas vairāk ienāk manā dzīvē vispārējam labumam”, un apakšā atstāt vietu, lai tad, kad vēlēšanās piepildīsies, uzrakstītu “Pateicos Dāsnajam Visumam par manas vēlēšanās izpildīšanu”. Kad vēlēšanās piepildās, izsvītro to ar sarkanu pildspalvu un raksti divas jaunas. Saraksts paredzēts trim gadiem. Piepildās!!!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.