Foto: grintan/Shutterstock

Kā garšīgi apēst kumelītes? Kumelīšu un kabaču keksiņi 0

Vai zināji, ka kumelītes piemērotas ne tikai tējai?

Sastāvdaļas

Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
“Lai pierakstītos uz valsts apmaksātu pakalpojumu, jāveic 53 eiro priekšapmaksa…” Slimnīca skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

• 1 ēdamkarote sablendētu maura kumelītes galviņu (svaigu vai kaltētu)

• 1 ola

• 4 ēdamkarotes cukura

• 4 ēdamkarotes eļļas

• 0,5 tējkarotes cepamā pulvera

• 4 ēdamkarotes sarīvēta kabača

• 1 tējkarote kanēļa

• 8 ēdamkarotes miltu

• šķipsna sāls

Pagatavošana.

Olu ar cukuru saputo, pielej eļļu. Miltos iejauc cepamo pulveri, kanēli, sāli. Pievieno saputotajai olai, samaisa. Pieber kumelītes un rīvēto kabaci. Ietauko kēksa veidnes, katrā liek gatavo masu, aizpildot 3/4 no formiņas augstuma. Cep 15–20 minūtes 180 °C.

Iesaka Vaira Kārkliņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.