Kā garšīgi apēst kumelītes? Kumelīšu un kabaču keksiņi 0
Vai zināji, ka kumelītes piemērotas ne tikai tējai?
Sastāvdaļas
• 1 ēdamkarote sablendētu maura kumelītes galviņu (svaigu vai kaltētu)
• 1 ola
• 4 ēdamkarotes cukura
• 4 ēdamkarotes eļļas
• 0,5 tējkarotes cepamā pulvera
• 4 ēdamkarotes sarīvēta kabača
• 1 tējkarote kanēļa
• 8 ēdamkarotes miltu
• šķipsna sāls
Pagatavošana.
Olu ar cukuru saputo, pielej eļļu. Miltos iejauc cepamo pulveri, kanēli, sāli. Pievieno saputotajai olai, samaisa. Pieber kumelītes un rīvēto kabaci. Ietauko kēksa veidnes, katrā liek gatavo masu, aizpildot 3/4 no formiņas augstuma. Cep 15–20 minūtes 180 °C.
Iesaka Vaira Kārkliņa


