Foto – Shutterstock
Kabaču recepte, kuru gribēsies ēst vēl un vēl 0
Kad vēlies gardu, sātīgu un vienlaikus vieglu maltīti, šie piepildītie kabači ar malto gaļu, ķirbi un picas sieru būs īstā izvēle.
Reklāma
Reklāma
Sastāvdaļas:
“Pretrunīgi vērtētais Latvijas oligarhs Ainārs Šlesers…” lietuvieši drosmīgi nosauc iemeslu, kāpēc Latvija izstājas no konvencijas
40
Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
22
600 g kabacis;
500 g ķirbis;
150 g picas siers;
400 g Malta liellopa gaļa;
200 g “Meistara Marka” kupāti;
150 g plāni sagriezts bekons;
1 gb, sīpols;
Iemīļotās garšvielas;
sāls;
pipari;
Svaigi zaļumi.
Pagatavošana:
- Kabačus sagriež biezās apaļās šķēlēs, izgrebj vidu, katru šķēli aptin ar bekonu un izkārto uz cepamās pannas
- Malto liellopa gaļu sajauc ar termiski neapstrādātu kupātu masu un iecienītajām garšvielām
- Ar gaļas masu piepilda kabaču gredzenus un virspusē liek sīpolu šķēlītes
- Sarīvē ķirbi, sajauc ar rīvētu picas sieru un kārto apkārt kabačiem uz cepamās pannas
- Liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā aptuveni 20 minūtes
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem zaļumiem
Lai labi garšo!



