Vērsis 3

Vēršu maigais raksturs savienojumā ar darba mīlestību, pārliecību par sevi un uzticību tiecas pēc harmonijas itin visā un alkst skaistu apkārtējo vidi. Vēršu māja ir viņu cietoksnis, pret kuru viņi jūt vislielāko pieķeršanos. Šī ir viena no visjūtīgākajām zīmēm, kura savas vides radīšanā izmanto māksliniecisku pieeju.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Kokteilis
FOTO. Haoss pirms Eirovīzijas lielā fināla: valstis nosoda Nīderlandes pārstāvja diskvalifikāciju, bukmeikeri nosauc pašreizējos favorītus
Lasīt citas ziņas

Viņi var būt stāvā sajūsmā no mēbeļu nestandarta izvietojuma, pavisam neparasta krāsu savienojuma. Izrakstīti aizkari, maiga zīda palagi, milzīga gulta ar dažādu izmēru dekoratīviem spilveniem. Tam visam jābūt augstākās kvalitātes un krāšņi jāizskatās.

Vērši ir romantiķi, tāpēc viņiem pilnīgi pieņemami šķitīs izgreznot savu māju ar bantītēm un lentēm, dekoratīvām detaļām, skaistām mīļlietiņām, svecēm. Galvenais – nepārvērst mājokli par vāžu, gleznu un kristāla izstāžu zāli. Viņiem ideāli der lauku stils, kantrī, kā arī interjers ēģiptiešu stilā. Vispiemērotākās krāsas – bēšs, brūns, pasteļkrāsas, olīvzaļa, smaragdzaļa un citi zaļie toņi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.