Auns 3

Viņi ir pārpilni ar optimismu, bieži kontaktējas ar citiem un lielākoties ir labā garastāvoklī. Dažreiz gan iespītējas un reaģē agresīvi. Aunam svarīgākais mājās – silta un omulīga atmosfēra, viņu neapmierinās vēsums.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Auns ir maksimālists, tāpēc ar visādām mantām pieblīvēta istaba nav viņa stilā. Viņam nepatīk telpas ierobežojumi, interjers būs oriģināls, mierīgos toņos, bet pilnīgi noteikti ar spilgtiem akcentiem. Parketa grīda, omulīgs mīksts paklājs, kārtīgi aizkari, minimāls mēbeļu daudzums, nedaudz krāsainu akcentu un aksesuāru. Istabā pilnīgi pietiks ar izvelkamu dīvānu, lielu platekrāna televizoru un oriģinālu mēbeļu komplektu. Ēdamistabā Aunam nevajadzēs vairāk par kompaktu ēdamgaldu, papildinātu ar pusapaļu stūrīti taburešu vietā.

Auni interjerā dod priekšroku vieglam klasiskam stilam, minimālismam. Vispiemērotākās krāsas – brūna, oranža, zeltīta, ugunīgi sarkana, zila un visi siltie toņi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.