Foto – Fotolia

Otrdiena 1

Sen atpakaļ tieši no otrdienā dzimušajiem centās veidot armijas kodolu, jo par šo dienu atbildīga ir kareivīgā planēta Marss. Šie cilvēki ir ātrsirdīgi, viņiem patīk komandēt, apveltīti ar stingru raksturu un meklē sev nodarbes, kurās jāiegulda daudz enerģijas. Viņu rīcība ir neprognozējama, viņiem patīk spilgti iespaidi.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Lasīt citas ziņas

Intīmajās attiecībās otrdienā dzimušie nav īpaši maigi un priekšroku dod ātram, aktīvam seksam. Būtībā viņi ar to nodarbojas vairāk sevis nevis partnera apmierināšanai. Otrdienā dzimušās sievietes tiecas sev atrast ar Marsa īpašībām apveltītu vīrieti un pārī labprāt ieņem otro vietu.

Ko otrdiena piedāvā darba lietās? Šajā dienā var pievērsties darbiem, kas prasa maksimālu fizisko piepūli: var „karot” un skaidrot attiecības ar partneriem un piegādātājiem, izsaukt „uz tepiķa” padotos… Tāpēc cilvēki, kas pēc dabas ir miermīlīgi, attiecību skaidrošanu droši var uzticēt otrdienai – šajā dienā tas izdosies vislabāk.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.