Ģimeni un salda miega novēlēšanu savai meitai viņš iemainīja pret darbu un makšķerēšanu 1


Marta

Mana mamma no tēva nav šķīrusies vēl joprojām, taču par sevi varu teikt, ka mani ir uzaudzinājis tikai viens vecāks – mana māte. Tēvam nebija pilnīgi nekādas intereses ne par mani, ne mammu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

Jā, viņš pelnīja labi, taču krietni vērtīgāka dāvana dzimšanas dienā būtu bijusi viņa neviltota interese par mani vai bučas iedošana, novēlot saldu miegu. Tā vietā viņš vakaros strādāja un brīvdienas pavadīja makšķerējot. Šķiet, viņš nekad pat neuzlūkoja mani. Dzīvojām kā svešinieki.

Tas, protams, ir ietekmējis manas attiecības ar pretējo dzimumu. Šobrīd esmu viena un, ja godīgi, nedomāju, ka reiz atradīšu vīrieti, kurš būs ģimenes veidošanas vērts. Šķiet, laimīgām beigām es neticu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mans tēvs nomainīja vienu ģimeni pret citu
Paula

Mamma no tēva izšķīrās, kad man bija 12 gadu. Bērnību un ar abiem vecākiem kopā pavadīto laiku es diez ko neatceros. Toties atmiņā uzpeld ainas no skandāliem, baiļu sajūta un mana raudāšana. Mamma tēvu pameta pati. Iemesls – vardarbība, krāpšana un absolūta neinteresēšanās par mums.

Pēc tam viņš uz vairākiem gadiem nozuda, lai, man jau esot pieaugušai, izrādītu vēlmi kontaktus atjaunot. Uzzināju, ka viņam ir jauna sieva, vēl divas meitas, cits suns. Atlika vien nomainīt fotogrāfijas rāmīšos uz kamīna dzegas…

Diemžēl viņa ieinteresētība manā dzīvē bija gluži īslaicīga, tai pamazām apsīkstot, līdz kontakti pazuda pilnībā. Ja godīgi, esmu par to priecīga. Sāpju un pagātnes rēgu manī ir tik daudz, ka šādi ir vieglāk.

Kā tas ir ietekmējis manu vīriešu izvēli? Iemīlos reti, taču spēcīgi, un cilvēkos, kuri man sniedz drošības sajūtu, stabilitāti un mani lolo. Ļoti augstu vērtēju ģimeni, kuras man pašai tā īsti nav bijis. Vēl augstāk par to – harmoniju un bezgalīgu mīlestību, un rūpes vienam par otru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.