Foto-tvoirecepty.ru

Kabaču un vistas gaļas kotletes 0

Sastāvdaļas – 750 g vistas maltās gaļas, 300 g kabaču, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes, 2 ēdamkarotes augu eļļas, rīvmaize, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Kabaci sarīvēt uz rupjās rīves, pievienot smalki sagrieztu sīpolu un malto vistas gaļu. Pievienot sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisīt. Pēc tam pievienot kartupeļu cieti un visu vēlreiz rūpīgi samaisīt.

No iegūtās masas veidot kotletes, apviļāt rīvmaizē un apcept uz pannas sakarsētā elļā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Labu apetīti! Recepte no tvoirecepty.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.