Karmiskā nauda 0

Cilvēku astroloģiskajās kartēs parādās dažādi karmiskie momenti, ko es interpretēju kā mājasdarbus, kas nākuši līdzi no iepriekšējām dzīvēm un ar ko šajā pasaulē jāstrādā. Turklāt ne vienmēr tās ir augstas garīgas lietas vai liktenīgi notikumi, kam jāiziet cauri. Nereti šīs karmiskās mācības skar pavisam praktiskas dzīves jomas, arī naudas lietas un materiālās vērtības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Uz karmiskiem uzdevumiem astroloģijā norāda vairākas pozīcijas, un viena no tām ir tā dēvētais Melnais Mēness jeb Lilita. Ja cilvēka pamathoroskopā tas atrodas kartes otrajā mājā, kas atbild par materiālām vērtībām, tad noteikti dzīvē nāksies saskarties ar problēmām šajā jomā. Cilvēkam jāmācās apieties ar naudu un materiālajām vērtībām, un viņš nedrīkst kļūt atkarīgs no naudas.

Var rasties bailes no nabadzības, pastiprināta tieksme krāt, un pret to jācīnās, gan pašam atļaujoties tēriņus savam priekam, gan aizdodot citiem, gan ziedojot. Šī pozīcija rāda, ka, iespējams, dzimtā kaut kas ar naudu nav bijis kārtībā. Nav bijusi pareiza attieksme, vai tā iegūta ne visai godīgiem līdzekļiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Par naudu kā karmisku tēmu liecina Veneras atrašanās īpašā retrogrādā (jeb “atpakaļejošā”) stāvoklī cilvēka piedzimšanas brīdī un līdz ar to arī viņa individuālajā horoskopā. Iespējams, cilvēks nav pratis vai gribējis adekvāti un godīgi darboties ar finansēm, un šeit un tagad viņam tas jāmācās. Jābūt rūpīgam un vērtējošam, īpaši, darbojoties ar lielām summām vai kopīgiem finanšu līdzekļiem.

Abas iepriekš minētās pozīcijas prasa pret naudas lietām attiekties īpaši atbildīgi. Cilvēkam jāmācās ar naudu apieties, to cienīt un apzināties, ka nauda jebkurā gadījumā ir enerģija.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.