
Foto. pexels.com/Vova Kras
Ledusskapis: pārtikas piesārņojuma avots 0
Gatavojot ēdienu, bieži aizskarts tiek ledusskapis, īpaši pēc gaļas apstrādes. Mazgājiet rokas pirms roktura aizskaršanas un dezinficējiet to katru dienu ar mitru drānu un dezinfekcijas līdzekli. Lai uzlabotu higiēnu, turiet ledusskapja rokturus sausus un izvairieties no pārtikas uzglabāšanas durvīs, ja iespējams.
Reizi mēnesī var izmantot stiprāku tīrīšanas līdzekli, lai iznīcinātu noturīgākos netīrumus.
Reklāma
Reklāma
Ikdienu nomāc aizcietējums? Šie pārtikas produkti strādā kā brīnumlīdzeklis vieglai vēdera izejai
Galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem paveras pretīgs skats tualetē: “Un šo tu ieraugi jau pēc apmaksas…”
Sēdi uz poda un skaties telefonā? Eksperti atklāj, kāpēc šo ieradumu nekavējoties jāpārtrauc