Foto: Fotolia

Vieninieks jeb “Baltā ūdens zvaigzne” 4


“Baltā ūdens zvaigzne” atrodas ziemeļos. Ziemeļi – tas ir gada sākums un beigas, jebkura cikla, situācijas sākums un beigas. Vieninieku pavada grūtības, aukstums, ziema, depresijas, visi apstākļi, kas cieši saistīti ar ūdeni.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 8
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Ja runa ir par likteni, tad personības, kam šis ir dzimšanas cipars, kopš bērnības saskaras ar grūtībām finanšu un ģimenes lietās. Tāpat Vieninieki bieži piedzīvo šķiršanās un viņu drošību kaut kas apdraud. Viņi zaudē savaldību bez īpaša iemesla. Labvēlīgākais vecums 30-40 gadu. Tieši tad šiem cilvēkiem vajag tiekties ņemt no dzīves visu, lai pēc tam plūktu savu centienu augļus.

Vieninieki ir sabiedriski, bieži patīk citiem cilvēkiem. Daudzi kļūdaini domā, ka viņi ir virspusēji, taču tas ne tuvu tā nav. Vieninieki spēj atrast kopēju valodu ar citiem, viegli pierod pie dzīves apstākļiem. Viņus viegli “iekustināt”. Nereti samierinās ar zemu stāvokli sabiedrībā. Vieniniekiem pietrūkst godkāres, lai censtos uzlabot savu stāvokli.

CITI ŠOBRĪD LASA
Vieninieku mīnus ir tas, ka viņi viegli izmanto melus un iztapību, ir spītīgi un pārmērīgi pašpārliecināti. Viņiem nav noteikta viedokļa, gatavi sekot līderim. Daudzi Vieninieki dod priekšroku vienatnei.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.