Publicitātes foto

Nopietns darbs un ieguldījumi 0

Pirms sākt biezeņu ražošanu, daudz laika tika pavadīts sarunās un konsultācijās ar Latvijas Pediatru–gastroenterologu asociāciju, Latvijas Valsts Augļkopības institūtu un Latvijas Lauksaimniecības universitāti. Pediatri ir atzinuši, ka bērnu organismam atbilstošākā pārtika ir tā, kas tiek audzēta tajos platuma grādos, kur bērns dzīvo, tāpēc Rūdolfs biezeņu ražošanā galvenokārt tiek izmantotas vietējās izejvielas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas

Pirmais solis uzņēmuma tapšanā tika sperts kopā ar Jelgavas biznesa inkubatoru, kad 2010. gada 2. septembrī Egija nodibināja Lat Eko Food ar mērķi attīstīt Latvijā bioloģiskās pārtikas ražošanu bērniem, lai bērnus jau no sešu mēnešu vecuma nodrošinātu ar pārtiku no Latvijā audzētām izejvielām.

Vēlāk uzņēmumam tika piesaistīti investori: Vilis Vītols, vecākais, un Vilis Vītols, jaunākais, kuriem iepatikās Rūdolfs projekta ideja. Viņu atbalsts nodrošināja ražotnes būvniecību un iekārtošanu Ādažos. Tā rezultātā 2014. gada 10. oktobrī tika atklāta 2300 m2 plaša ražotne ar lielu kapacitāti un modernu aprīkojumu. Projekta realizācijā tika piesaistīti arī Eiropas fondu līdzekļi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Līdz ar Vītolu ģimenes pievienošanos idejai un ievērojamām investīcijām uzņēmuma attīstībā, bērnu pārtikas Rūdolfs ražošana Latvijā no idejas ir izaugusi par nopietnu un konkurētspējīgu biznesu, kurš nes Latvijas vārdu pasaulē un palīdz augt un attīstīties Latvijas bioloģiskajai lauksaimniecībai, nodrošinot mazuļus ar labāko un kvalitatīvāko pašmāju produktu, kas ražots augstākajiem standartiem atbilstošā uzņēmumā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.