Publicitātes foto

Produkts ar vairākām godalgām 0

Jau 2012. gadā, pirms lielās ražotnes atvēršanas, Rūdolfs ieguva Zemkopības ministrijas Latvijas Gada ekoprodukts 2012 balvu un saņēma Zelta medaļu par izcilu kvalitāti.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
Lasīt citas ziņas

2015. gadā SIA Lat Eko Food ieguva Starptautisko pārtikas kvalitātes standartu BRC (Global Standart for Food Safety) un FSSC 22 000 (pārtikas drošības vadības standarts).

Taču man personīgi īpašu prieku rada tas, ka Rūdolfs ir saņēmis Importa aizstājējprodukts 2015 balvu, ko sarūpēja LIAA un Ekonomikas ministrija.

Ne tikai veselīgi, bet arī skaisti!

CITI ŠOBRĪD LASA

Apskatot Rūdolfs produkciju, nevar nepievērst uzmanību skaistajam produktu noformējumam. Tas ir latviešu mākslinieku darbs – skaisti, gaumīgi un interesanti zīmējumi. Etiķešu zīmējumi ne tikai izdaiļo, bet arī informē par burciņas saturu. Piemēram, rīsu biezenim ar meža ogām ir uzzīmēta rīsa bļoda, kurai pieskrējušas klāt divas ogas – brūklene un mellene, katra savā tērpā. Uz etiķetes vēl redzams mēnestiņš un zvaigznītes, rādot, ka šis ēdiens ir ideāls vakara maltītei mazulim. Uz burciņas ir arī norādīts bērna vecums, no kura šis biezenis būtu ieteicams.

Uz to, ka burciņas saturs ir kvalitatīvs un īpaši draudzīgs mazuļiem, norāda arī BIO zīme un Eiropas Savienības Zaļais karodziņš.

Daudzveidība pašiem mazākajiem

Produktu klāsts no pirmajiem desmit biezeņiem ir pamatīgi paplašinājies. Pirmām kārtām jau ir daudz kategoriju: augļu biezeņi 6+ mēnešu vecumam, putras 6+ mēnešu vecumam, deserti 7+ mēnešu vecumam, dārzeņu biezeņi 6+ mēnešu vecumam, dārzeņu biezeņi ar gaļu 8+ mēnešu vecumam un biezsulas 6+ mēnešu vecumam. Ir pieejami arī gardi Rūdolfs produkti pieaugušajiem – bioloģisko augļu un dārzeņu biezsulas un bioloģiskie ievārījumi.

Produkti tiek arī pielāgoti ārzemju klientu garšai un gaumei, piemēram, Indijas un arābu valstu ietekmē ir radies deserts ar mango.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.