Lietas, kuras ir vēlamas katrā mājoklī 5

1. Ziedi podiņos vienmēr atspoguļo savu saimnieku noskaņojumu. Ja rūpēsieties par zaļajiem draugiem, tie vienmēr noņems no jūsu pleciem daļu negatīvās enerģijas.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

2. Miecētas ādas mājās (veikalā, ofisā…) simbolizē veiksmīgu tirgošanos, kapitāla pieaugumu, kā arī sargā uzkrāto. Tikai ādām ir nepieciešama rūpīga kopšana un uzmanība.

3. Kaltēti ziedi, ielikti vāzē un izveidoti kā savdabīgs pušķis, veicina labklājību, bagātību, veselību un omulību. Tie neitralizē negatīvu enerģiju. Tiesa, nereti valda uzskats, ka sausie ziedi ir nevēlami mājoklī. Vēl vairāk mājas enerģētiku uzlabo ziedi un tējas, kuras ir izkārtas atbilstošās vietās vai palīgtelpās.
Atcerieties, agrāk katrā lauku mājā pie griestiem tika kaltētas dažādas tējas un augi. Tējas un ziedi, kuri dabiskā veidā izžūst mājā un tiek saglabāti, izdala veselības enerģiju, kura aizsargā māju epidēmiju laikā.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Dzīvnieku figūriņas (tikai ne groteskas) sargā māju no nelaimēm, kā arī uzmana naudas pietiekamību. Suņi, lāči, tīģeri, pūķi sargā jūs. Ziloņi, kuri soļo cits aiz cita un paliek arvien mazāki, ir universāls attīrošs līdzeklis mājoklim. Ne velti agrāk daudzās mājās bija tieši ziloņu figūriņas.

5. Spilveni – laulāto mīlestības sargi. Gobelēntehnikā darināti, ar izšūtiem rakstiem, spilgti spilveni sargā no šķiršanās ar mīļoto un koncentrē uzmanību uz dzīvesbiedru. Ja spilvenus rotā ziedi, tie sargā veselību; ja virsū ir cilvēki, dzīvnieki – sargā no briesmām; ja attēlotas ainavas, ēkas – tas palīdz būt veiksmīgām visām jūsu idejām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.