Citrons, ķiploks, muskatrieksts 1

Vistas gaļai var pagatavot tradicionālu marinādi. Pusotra kilograma gaļas iemarinēšanai izmanto 1 citrona sulu, 6 daiviņas sakapāta ķiploka, pusi muskatrieksta, 2 ēdamkarotes sarīvēta ingvera sulas, olīveļļu, pāris šķipsniņu sāls, timiāna un rozmarīna lapiņas. Putnu marinādē patur divas stundas istabas temperatūrā.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TV24
Mūrniece: “Notiek psiholoģiskās operācijas pret mūsu iedzīvotājiem. Tiek mēģināts manipulēt un radīt nedrošības sajūtu”
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas
Rūdolfs iesaka grilēto gaļu baudīt kopā ar tomātu piedevu, kas ir ļoti vienkārši pagatavojama. Tomātus sagriež šķēlītēs, uzber saplucinātas bazilika lapiņas (kātus neizmanto!), sāli un piparus un apslaka ar olīveļļu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.