Marināde ar medus, sinepēm, citronu sulu… 1

Tie, kam patīk saldskāba garša, 1 kg cūkgaļas var gatavot marinādi no 1 tējkarotes medus, pustējkarotes Dižonas vai Krievu sinepju, 1 ēdamkarotes citrona sulas un 4 ēdamkarotēm olīveļļas. Minētās sastāvdaļas uzkarsē ūdens peldē līdz +40 °C un pievieno ķiplokus, sāli, piparus un rozmarīna lapiņas. Cūkgaļu pusstundu vai stundu patur šajā marinādē un pēc neilga laika ķeras pie grilēšanas. Starp citu, sinepes esot lielisks līdzeklis, kā stiegrainu gaļu padarīt mīkstāku.
Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.