Taupītāji 0

Taupītāji ir lielo tērētāju tiešs pretstats. Viņi izslēdz gaismu, izejot no telpas, ātri aizver ledusskapja durvis, lai saglabātu aukstumu, iepērkas tikai nepieciešamības gadījumā un reti izmanto kredītkartes. Viņiem parasti nav parādu, un apkārtējie viņus bieži uzskata par skopuļiem. Taupītājiem nerūp sekošana jaunākajai modei, un viņi gūst lielāku apmierinājumu, uzzinot par bankas depozītu procentiem nekā nopērkot kaut ko jaunu. Taupītāji pēc dabas ir konservatīvi un ar ieguldījumiem neriskē.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Padoms: izmantojiet padomdevējus
Bens Franklins reiz ieteica izmantot „padomdevējus visos jautājumos”. Tas ir īpaši labs padoms taupītājam. Neļaujiet visiem dzīves priekiem paiet garām tikai tāpēc, lai ietaupītu dažus santīmus. Arī jūsu ieguldījumu plānu varētu uzlabot. Ar santīmu skaitīšanu vien nepietiks. Lai gan riska samazināšana ir jebkura investora primārais mērķis, riska samazināšana, tai pat laikā palielinot peļņu, ir veiksmīgu ieguldījumu atslēga.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.