Foto – Karīna Miezāja

Ogu zupa ar biezpiena krēmu. Lindas Leen iecienītais desertiņš 0

Sastāvdaļas svaigas vai saldētas, atlaidinātas ogas (zemenes, upenes), vājpiena biezpiens (sausāks), nerafinētais cukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Svaigām vai saldētām un atlaidinātām ogām pievieno nedaudz brūnā cukura, sablendē un lej šķīvī. Biezpienu kārtīgi uzkuļ ar blenderi, pievienojot nedaudz brūnā cukura un vaniļas cukura. Ogu zupas vidiņā veido biezpiena masas tornīti. Rotā ar svaigu piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.