Foto – Karīna Miezāja

Ogu zupa ar biezpiena krēmu. Lindas Leen iecienītais desertiņš 0

Sastāvdaļas svaigas vai saldētas, atlaidinātas ogas (zemenes, upenes), vājpiena biezpiens (sausāks), nerafinētais cukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Svaigām vai saldētām un atlaidinātām ogām pievieno nedaudz brūnā cukura, sablendē un lej šķīvī. Biezpienu kārtīgi uzkuļ ar blenderi, pievienojot nedaudz brūnā cukura un vaniļas cukura. Ogu zupas vidiņā veido biezpiena masas tornīti. Rotā ar svaigu piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.