Foto – Karīna Miezāja

Ogu zupa ar biezpiena krēmu. Lindas Leen iecienītais desertiņš 0

Sastāvdaļas svaigas vai saldētas, atlaidinātas ogas (zemenes, upenes), vājpiena biezpiens (sausāks), nerafinētais cukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Ģimenes automašīnas, kas rada galvassāpes – no šiem 4 modeļiem labāk izvairīties
RAKSTA REDAKTORS
“Vērojot liepu ziedus un gājputnus…” Laika vērotājs Bukšs atklāj, kāds būs rudens un kad sāksies ziema 59
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Svaigām vai saldētām un atlaidinātām ogām pievieno nedaudz brūnā cukura, sablendē un lej šķīvī. Biezpienu kārtīgi uzkuļ ar blenderi, pievienojot nedaudz brūnā cukura un vaniļas cukura. Ogu zupas vidiņā veido biezpiena masas tornīti. Rotā ar svaigu piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.