Foto – Fotolia

Skorpions 3

Skaistums, pievilcīgums, enerģiskums, noslēpumainība, drosme, kaisle, izlēmība, vīrišķīga domāšana – šīs lietas raksturo sievieti-Skorpionu.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Viņas ir ļoti enerģiskas sievietes, tāpēc viņām tām enerģijai ir jārod arī pielietojums. Nav jābrīnās, ka viņas labprāt dodas riskantos ceļojumos, nodarbojas ar sarežģītiem un bīstamiem sporta veidiem un ar visu savu sirdi un prātu metas jaunās avantūrās.

Ja Skorpionam dzīvē rodas kādas grūtības, viņa nepadodas un nenolaiž rokas. Viņa cīnās, līdz viss atgriežas savās sliedēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sievietes-Skorpiona mājā vienmēr valda kārtība. Bet tāda, kādai viņuprāt ir jābūt kārtībai – galvenais ir komforts un mājīgums.

Lai gan daudzi varētu teikt pretējo, šīs sievietes var kļūt par labām mātēm. Viņas prot izaudzināt labus bērnus. No vienas puses viņa ieaudzina bērnos izturību un spēju stāties pretī dzīves grūtībām, bet no otras – rada viņiem pietiekami labus dzīves apstākļus, lai bērni varētu attīstīt savus talantus. Mātes-Skorpioni palīdz bērniem risināt un analizēt radušās problēmas. Tāpat palīdz izvēlēties labus draugus, un visas dzīves laikā turpina sniegt bērniem padomus.

Arī vīram Skorpiona sieviete ir lielisks padomdevējs. Jāpiemetina gan, ka vīra sociālais stāvoklis un karjera Skorpionam nav vienaldzīga. Viņa nav gatava būt kopā ar vīrieti, kas nav sabiedrībā ietekmīgs. Labā lieta ir tā, ka, ja viņa vīrietī redz potenciālu, viņa darīs daudz, lai vīrieti ievirzītu pareizajās karjeras sliedēs. No šī skata punkta sievu-Skorpionu var nosaukt par ļoti uzticīgu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.