Foto: Shutterstock

Plūmes gardos desertos un pikantos ēdienos: 5 receptes, kas noteikti jāizmēģina! 1

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

No plūmēm var pagatavot gardus desertus, var izmantot plātsmaizes un kūku cepšanai. No tām tapusi mērce ir lieliska piedeva pie gaļas ēdieniem. Ceļam godā plūmes!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.