Receptes / Saldie ēdieni

Publicitātes foto

Ingvera vegāniskās piparkūkas 0

Iesaka Signe Meirāne un Edgars Sanders

Sastāvdaļas

  • 100 g cukura
  • 120 g zeltainā sīrupa
  • 50 g sojas piena
  • 65 g rafinētu kokosa tauku
  • 250 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. malta ingvera
  • šķipsna malta kanēļa
  • šķipsna maltu krustnagliņu
  • šķipsna malta muskatrieksta
  • šķipsna sāls
  • šķipsna svaigi maltu melno piparu

Pagatavošana

  1. Katliņā liec cukuru, sīrupu, pienu un kokosa taukus. Uzsildi uz mazas uguns un maisi, līdz cukurs izšķīdis. Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.
  2. Bļodā liec miltus, garšvielas, cepamo pulveri un pievieno cukura-kokosa tauku masu. Visu kārtīgi samaisi, līdz izveidojas mīkla. To liec ledusskapī uz 2 stundām.
  3. Pēc tam izrullē mīklu aptuveni 4 mm biezumā, izspied vēlamās formiņas un liec cepties 200 grādos uz 5–6 minūtēm.
SAISTĪTĀS RECEPTES