Receptes

Foto: SHUTTERSTOCK

Tiramisu burciņā 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • 100 g cukura
  • 4 olas
  • 400 g maskar­pones siera
  • 1 glāze trekna saldā krējuma
  • 20 ml Amaretto liķiera
  • cepumi Dāmu pirkstiņi
  • 800 g stipras kafijas
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera

    Pagatavošana

    1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša un gaisīga. Pievieno maskarponi.
    2. Saputo saldo krējumu, pielej liķieri. Pievieno maskarpones masai un samaisa.
    3. Cepumus pa vienam ātri iemērc kafijā un liek ap burciņas malām. Maskarpones krēmu iepilda konditorejas maisiņā un iespiež katrā burkā.
    4. Desertu uz divām stundām ieliek ledusskapī. Tad uzkaisa kakao un – vāku ciet! Saldā dāvana gatava!
      SAISTĪTĀS RECEPTES