Receptes

Foto: Shutterstock

Vistas fileja ar dārzeņiem un rīsiem – viss vienā pannā 0

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja (vidēja izmēra) – 1 gab.
  • Rīsi – pusglāze
  • Sīpols (vidējs) – 1 gab.
  • Burkāns (vidējs) – 1gab.
  • Augu eļļa – ēdamkarotes
  • Sāls un garšvielas – pēc garšas
  • Karsts ūdens – liela izmēra glāze

Pagatavošana

  1. Notīriet visus dārzeņus, smalki sagrieziet (burkānu var arī rīvēt), uzkarsējiet dziļā pannā eļļu. Lieciet dārzeņus uz pannas un apcepiet.
  2. Sagrieziet vistas fileju nelielos gabaliņos un lieciet klāt pie dārzeņiem uz pannas. Cepiet visu vēl piecas minūtes, visu laiku maisot uz vidēja karstuma.
  3. Noskalojiet rīsus zem tekoša ūdens. Pielejiet pannā pie dārzeņiem un filejas glāzi karsta ūdens, pieberiet rīsus. Pievienojiet sāli un garšvielas pēc savas gaumes.
  4. Uzlieciet pannai vāku, nogrieziet mazu karstumu un ik pa laikam apmaisot gatavojiet vidēji 20 minūtes, kamēr rīsi ir pilnīgi mīksti.
SAISTĪTĀS RECEPTES