Foto: Pexels

Sātīga un aromātiska: tradicionālā vācu zupiņa ar mednieku desiņām, kūpinātu gaļu un sarkanajām pupiņām 0

Garda, sātīga zupa – kas gan var būt labāks par šo vakariņās un arī pusdienās? Gandrīz nekas! Piedāvājam tradicionālo vācu zupu ar medniekdesiņām, kūpinātu gaļu un sarkanajām pupiņām – šis ēdiens, pareizi pagatavots, izdodas sātīgs un ļoti aromātisks.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas
  • 1,5 litri buljona
  • 150 grami mednieku desiņas
  • 150 grami kūpinātas gaļas
  • 3 gabali kartupeļi
  • 1 vidēja izmēra selerijas kāts
  • 1 vidēja izmēra sīpols
  • 150 grami svaigu kāpostu
  • 250 grami sarkanās, konservētās pupiņas
  • 450 grami tomāti savā sulā
  • 1/2 tējkarote malta timiāna

Pagatavošana:

1. Sagatavo pusotru litru buljona, uzvāra. Kartupeļus, sīpolus un seleriju sagriež kubiņos un liek buljonā vārīties. Turpat pievieno timiānu un pievieno iepriekš sasmalcinātus tomātus savā sulā. Vāra uz vidējas uguns aptuveni 20 minūtes ar vāku.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Kāpostus sagriež smalkās strēmelītēs. Pievieno kopā ar pupiņām zupā, samaisa un vāra vēl 15 minūtes (ar vāku).

3. Desiņas un kūpinātu gaļu sagriež plānās šķēlītēs un mazliet apcep uz pannas eļļā. Pievieno zupai.

4. Pievieno sāli, piparus, ja vēlas, citas garšvielas un vāra vēl 3-4 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.