Foto: Pexels

Sātīga un aromātiska: tradicionālā vācu zupiņa ar mednieku desiņām, kūpinātu gaļu un sarkanajām pupiņām 0

Garda, sātīga zupa – kas gan var būt labāks par šo vakariņās un arī pusdienās? Gandrīz nekas! Piedāvājam tradicionālo vācu zupu ar medniekdesiņām, kūpinātu gaļu un sarkanajām pupiņām – šis ēdiens, pareizi pagatavots, izdodas sātīgs un ļoti aromātisks.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Kokteilis
Vai zārkā līdzi mirušajam drīkst likt krustu, fotogrāfijas un šķērītes? To zina tikai retais 6
Kokteilis
“Visreālākais šķiet otrais scenārijs!” Mākslīgais intelekts prognozē, vai Tramps var izbeigt karu Ukrainā šogad
Katastrofa ir neizbēgama? CIP vairāk nekā 50 gadus turējusi slepenībā grāmatu, kurā aprakstīts iespējamais pasaules gala scenārijs
Lasīt citas ziņas
  • 1,5 litri buljona
  • 150 grami mednieku desiņas
  • 150 grami kūpinātas gaļas
  • 3 gabali kartupeļi
  • 1 vidēja izmēra selerijas kāts
  • 1 vidēja izmēra sīpols
  • 150 grami svaigu kāpostu
  • 250 grami sarkanās, konservētās pupiņas
  • 450 grami tomāti savā sulā
  • 1/2 tējkarote malta timiāna

Pagatavošana:

1. Sagatavo pusotru litru buljona, uzvāra. Kartupeļus, sīpolus un seleriju sagriež kubiņos un liek buljonā vārīties. Turpat pievieno timiānu un pievieno iepriekš sasmalcinātus tomātus savā sulā. Vāra uz vidējas uguns aptuveni 20 minūtes ar vāku.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Kāpostus sagriež smalkās strēmelītēs. Pievieno kopā ar pupiņām zupā, samaisa un vāra vēl 15 minūtes (ar vāku).

3. Desiņas un kūpinātu gaļu sagriež plānās šķēlītēs un mazliet apcep uz pannas eļļā. Pievieno zupai.

4. Pievieno sāli, piparus, ja vēlas, citas garšvielas un vāra vēl 3-4 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.