Foto – Aija Geida
    Siltais dzērveņu dzēriens ar garšvielām 0
(3 porcijas)
Uz lēnas uguns uzkarsē ābolu sulu kopā ar garšvielām. Ļauj ievilkties 10 minūtes, tad izkāš un nedaudz atdzesē. Dzērvenes sablendē kopā ar medu, izberž caur sietu un pievieno siltajam dzērienam.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Biskvīta un vārītā krēma kūka ar ogām
                            
                            
                                                Rabarbera un citrona krēmkūka. Atgādinās par vasaru!
                            
                            
                                                Salātu, pērļu grūbu un kūpināta šķiņķa salāti ar brūkleņu mērci
                            
                            
                                                Marinēts (vai cepts) pūpēdis. Iesaka “Latvijas Avīzes” žurnālists Artis Drēziņš
                            
                            
                                                Gardas kotletes ar sēņu un kartupeļu pildījumu
                            
                            
                                                Meloņkūka – aromātisks gardums
                            
                            
                                                Dārzeņu un vistas gaļas sacepums
                            
                            
                                
                                            Cīsiņi mīklā
                            
                            
                
                
                
                            
                
                                
                
                            
                
                                
                
                                
                
                                
                
                            


