Ilustratīvs foto. Cūkgaļas cepetis.
Ilustratīvs foto. Cūkgaļas cepetis.
Foto: Pexels.com

Sivēna pavēderes sautējums ar pupiņām un paradīzes āboliem 6

Autore: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 kg cūkas cauraudzīša
• 1 kg paradīzes ābolu
• 1 selerijas sakne
• sarkanās pupiņas
• krokotais lapu kāposts
• pētersīļi
• maurlociņi
• rozmarīna zariņš
• melno piparu graudi
• fenheļa sēklas
• koriandra sēklas
• timiāns
• kumins
• rapšu eļļa

Pagatavošana.
Cauraudzīti ierīvē ar eļļas un garšvielu (pipari, fenheļa sēklas, koriandra sēklas, timiāns, 20 g sāls) maisījumu un cep cepeškrāsnī 160 °C stundu, temperatūru samazina līdz 140 °C un turpina cept vēl stundu. Atdzesē, sagriež palielos kubiņos un uz pannas apčurkstina. Pievieno lapu kāpostus, vārītas pupiņas, paradīzes ābolus, gabaliņos sagrieztu selerijas sakni, kuminu, rozmarīna zariņu, sagrieztus pētersīļus un maurlociņus, sviestu un uz pannas cep 10–15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dārzeņiem, salātiem un āboliem jābūt kraukšķīgiem, nevis mīkstiem un pārceptiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.