Ilustratīvs foto. Cūkgaļas cepetis.
Ilustratīvs foto. Cūkgaļas cepetis.
Foto: Pexels.com

Sivēna pavēderes sautējums ar pupiņām un paradīzes āboliem 0

Autore: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. Pēc sievas nāves latviešu tētim Andrim Norvēģijā atņēma bērnus, kuri saskārās ar smagu realitāti: “Ja es neklausīju, mani lika pagrabā uz trepēm”
Kremlis žvadzina ieročus: nosauc divas vietas, kuras var kļūt par mērķi Putina atriebībai. Kas liek par to domāt?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 kg cūkas cauraudzīša
• 1 kg paradīzes ābolu
• 1 selerijas sakne
• sarkanās pupiņas
• krokotais lapu kāposts
• pētersīļi
• maurlociņi
• rozmarīna zariņš
• melno piparu graudi
• fenheļa sēklas
• koriandra sēklas
• timiāns
• kumins
• rapšu eļļa

Pagatavošana.
Cauraudzīti ierīvē ar eļļas un garšvielu (pipari, fenheļa sēklas, koriandra sēklas, timiāns, 20 g sāls) maisījumu un cep cepeškrāsnī 160 °C stundu, temperatūru samazina līdz 140 °C un turpina cept vēl stundu. Atdzesē, sagriež palielos kubiņos un uz pannas apčurkstina. Pievieno lapu kāpostus, vārītas pupiņas, paradīzes ābolus, gabaliņos sagrieztu selerijas sakni, kuminu, rozmarīna zariņu, sagrieztus pētersīļus un maurlociņus, sviestu un uz pannas cep 10–15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dārzeņiem, salātiem un āboliem jābūt kraukšķīgiem, nevis mīkstiem un pārceptiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.