Foto: Anda Krauze

Sivēna pavēderes sautējums ar pupiņām un paradīzes āboliem 0

Sastāvdaļas
• 2 kg cūkas cauraudzīša
• 1 kg paradīzes ābolu
• 1 selerijas sakne
• sarkanās pupiņas
• krokotais lapu kāposts
• pētersīļi
• maurlociņi
• rozmarīna zariņš
• melno piparu graudi
• fenheļa sēklas
• koriandra sēklas
• timiāns
• kumins
• rapšu eļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cauraudzīti ierīvē ar eļļas un garšvielu (pipari, fenheļa sēklas, koriandra sēklas, timiāns, 20 g sāls) maisījumu un cep cepeškrāsnī 160 °C stundu, temperatūru samazina līdz 140 °C un turpina cept vēl stundu. Atdzesē, sagriež palielos kubiņos un uz pannas apčurkstina. Pievieno lapu kāpostus, vārītas pupiņas, paradīzes ābolus, gabaliņos sagrieztu selerijas sakni, kuminu, rozmarīna zariņu, sagrieztus pētersīļus un maurlociņus, sviestu un uz pannas cep 10–15 minūtes.

Dārzeņiem, salātiem un āboliem jābūt kraukšķīgiem, nevis mīkstiem un pārceptiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.