Dvīņi 21

Vīrietis. Ārēji tīkams un apkopts, iekšēji – vienmēr tiecas īstenot to, kas visvairāk liegts. Grib izmēģināt dzīvē absolūti visu – sākot no fantastiskām mīlas rotaļām līdz kontaktiem ar citplanētiešiem. Ļoti bieži maina iecerētos plānus un tikšanās, ir neprognozējams attiecībā pret apkārtējiem. Tenkas var interesēt vairāk par saistošu grāmatu, bet zobgalība kļūt par saziņas manieri. Mainīgs un neuzticams partneris seksā, bez problēmām spējīgs piekrāpt izredzēto ar jebkuru, kas tobrīd iepatikusies.

Reklāma
Reklāma
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav 285
Lasīt citas ziņas
Sieviete. Vīrietī augstāk vērtē intelektu, nevis seksu. Taču, ja iepatīkas kāds seksuāli pievilcīgs vīrietis, nebūs tāda spēka, kas viņu spētu atturēt no intīmiem kontaktiem. Nekad neko nepasaka tieši un atklāti, runā aplinkus, tāpēc pārējiem teiktā jēgu nākas tikai minēt. Ļoti skopa: neko no tā, kas pieder, ārā no rokām nelaidīs. Bet, ja nu tomēr gadās kaut ko zaudēt, par katru cenu centīsies to atgūt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.