Foto – Anda Krauze

Svaigie lapu salāti ar Valmieras Kamambēra sieru un ciedru riekstiem
 0

Sastāvdaļas: Valmieras Kamambēra siers, lapu salātu maisījums, ciedru rieksti, brūnais cukurs, sviests, balzamiko gaišais etiķis, citrons, sāls, pipari, olīveļļa. 


Kā gatavot?

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Lasīt citas ziņas

Uz pannas karamelizē ciedru riekstus. Citā pannā izkausē cukuru, pievieno sviestu, lēnām pielej karstu ūdeni, pievieno ciedru riekstus. Ber uz pergamenta papīra, lai atdziest. Uz šķīvja kārto salātu maisījumu, pārkaisa sāli, piparus, viegli pārlej olīveļļu, balzamiko etiķi un citrona sulu. Kamambēra sieru sagriež daiviņās, apcep uz pannas, lai nedaudz pakūst, un kārto uz salātiem. Pārkaisa ar karamelizētiem ciedru riekstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.