Foto – Anda Krauze

Svaigie lapu salāti ar Valmieras Kamambēra sieru un ciedru riekstiem
 0

Sastāvdaļas: Valmieras Kamambēra siers, lapu salātu maisījums, ciedru rieksti, brūnais cukurs, sviests, balzamiko gaišais etiķis, citrons, sāls, pipari, olīveļļa. 


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Krimināls
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Lasīt citas ziņas

Uz pannas karamelizē ciedru riekstus. Citā pannā izkausē cukuru, pievieno sviestu, lēnām pielej karstu ūdeni, pievieno ciedru riekstus. Ber uz pergamenta papīra, lai atdziest. Uz šķīvja kārto salātu maisījumu, pārkaisa sāli, piparus, viegli pārlej olīveļļu, balzamiko etiķi un citrona sulu. Kamambēra sieru sagriež daiviņās, apcep uz pannas, lai nedaudz pakūst, un kārto uz salātiem. Pārkaisa ar karamelizētiem ciedru riekstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.