Foto-Baiba Buceniece

Svaigie salāti ar balzamiko mērci un grilētu cūkgaļas fileju
 0

Sastāvdaļas: cūkgaļas fileja, sāls, garšviela “Piecu piparu maisījums”. Salātiem: salātu lapu maisījums, tomāti, marinēti gurķi, kartupeļi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Kokteilis
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Lasīt citas ziņas

Mērcei: balzametiķis, sarkanie sīpoli, olīveļļa, sinepes, sāls, pipari.

 

 

Kā gatavot?

  Cūkgaļas fileju pārkaisa ar sāli un piecu piparu maisījumu, uz pannas apcep no visām pusēm. Ietin folijā un 15 min 200 grādos cep cepeškrāsnī. Saplūkā salātu lapas, pievieno sagrieztus tomātus, zilā sīpola ripiņas, marinētu gurķi, krāsnī apceptu vai eļļā vārītu kartupeļu daiviņas, pārkaisītas ar sāli un pipariem. Mērci gatavo, sajaucot balzametiķi ar olīveļļu, maisījumam pievieno sakapātu sarkano sīpolu, sāli, piparus un mazliet sinepes. Pirms pasniegšanas mērci iemaisa salātos. Uz šķīvja līdzās salātiem liek dažas cūkgaļas filejas šķēles.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.